Tee tuottavuus­loikka. Optimoi sisälogistiikka.

Nekos tehostaa yrityksesi sisäiset materiaali­virrat

Tehokas tuotantoketju edellyttää toimivaa sisälogistiikkaa. Sen keskeinen osa on laatikoiden kierto. Olemme kehittäneet muovilaatikoiden varastointiin patentoidun, ainutlaatuisen tehokkaan järjestelmän. Meiltä saat muovilaatikoille myös kokonaiset automatisoidut käsittelyjärjestelmät omiin tarpeisiisi suunniteltuna.

Laatikoita

Ratkaisut

LT-varasto

LT-varasto on muovilaatikoiden varastointijärjestelmä, joka maksimoi varastokapasiteettisi ja tehostaa merkittävästi laatikoiden varastointia. Se on täysin automaattinen ja sitä on helppo laajentaa tarpeidesi mukaan.

Lue lisää

Muovilaatikoiden käsittelyjärjestelmät

Automatisoidut käsittelyjärjestelmät vapauttavat resurssejasi muihin tehtäviin, tehostavat sisäistä materiaalivirtaa ja lisäävät tuotannon tehokkuutta ja luotettavuutta.

Lue lisää
Kuormalavojen käsittely

Kuljetinjärjestelmät

Meiltä saat nopeat ja tehokkaat ratkaisut kuormalavojen, rullakoiden ja alusvaunujen käsittelyyn.

Lue lisää
Nekos Multipacker

Erikoistuotteet

Suorituskykyiset tuotteet nestepakkausten jälkipakkaukseen, suurtalouskeittiön astiakorien käsittelyyn ja teollisuustuotteiden lavaukseen.

Lue lisää

Nekos

Olemme materiaalin­käsittely­järjestelmien ykkösosaaja Suomessa. Turvallisuus, laatu, ekologisuus ja toiminnan tehostaminen ovat toimintamme pääperiaatteita.

Lue lisää

Miksi Nekos?

Huippuun asti optimoitu sisälogistiikka tehostaa olennaisesti koko tuotantoketjun toimintaa. Tällä alalla kokemuksemme, osaamisemme ja laatutasomme ovat kansainvälistä huippua.

Lue lisää

Huolto

Kattavat huoltopalvelut ja
varaosat.

Lue lisää

0
Vuotta ammattitaitoa
0
Toteutettua projektia
0
Laatikkoa päivässä
Muovilaatikoita