Nestepakkauksien jälkipakkausjärjestelmä (multipacker)

Nykyiset nestepakkausten täyttökoneet toimivat suurella kapasiteetilla. Täytetyt kartonkinestepakkaukset on täytön jälkeen pakattava soveltuvalle kuljetusalustalle niiden siirtämiseksi kauppoihin. Nekos Multipacker on tähän tarkoitukseen suorituskykyinen ja tilankäytöltään tehokas ratkaisu.

Kartonkinestepakkaukset pakataan samalla koneella 15 000 pakkauksen tuntivauhdilla muovilaatikkoon, rullakkoon tai tarjottimelle. Rullakoiden täyttöpisteissä rullakon hyllyjä avataan ja suljetaan automaattisesti siten, että tuotteet saadaan lastattua turvallisesti hyllylle ylhäältä päin tarttujan suojatessa niitä. Muovilaatikot ja tarjottimet pinotaan alusvaunun päälle niiden täyttämisen jälkeen. Multipackerissa on automaattinen sisäpesujärjestelmä.

Nekos Multipacker on kehitetty yhdessä Tetra Pak Oy:n kanssa.

Nekos Multipacker

Astiakorien käsittely

Kun suurtalouskeittiössä pestään suuria määriä astioita, tarvitaan automaatiota keventämään työntekijöiden työtä. Tähän tarpeeseen olemme kehittäneet laitteen, joka pinoaa automaattisesti kunkin astiatyypin korit korivaunuihin.

Astiakorien käsittely

Tuotteiden lavaus

Teollisuuden tuotteet pakataan usein kuormalavojen päälle kerroksittain. Lavakerrokset muodostetaan ryhmittelemällä myyntiyksiköitä lavakuvion mukaiseen järjestykseen. Kuvion muodostamiseksi osa myyntipakkauksista käännetään ja tarvittaessa tehdään esiryhmittelyä. Osa tuotteista vaatii pahviarkin kerroksien väliin tai päälle. Usein valmiit lavat suojataan muovilla.