MAAILMAN KUSTANNUSTEHOKKAIN LAATIKKOVARASTO

LT-varasto (Logistic Tote Storage) on muovilaatikkopinojen varastointijärjestelmä, jonka erikoisuutena on pinojen asettaminen peräkkäisiin riveihin suoraan varastotilan lattialle.

LT-varastoa käytetään tyypillisesti puskurina tasaamaan tuotantoon saapuvia ja lähteviä muovilaatikoita. LT-varaston etuja ovat ylivoimainen lattiapinta-alan hyväksikäyttö, suuri varastointikapasiteetti sekä erinomainen suorituskyky ja luotettavuus. Katso video.

Kun lattiapintaa ei täytetä kuljettimin vaan laatikot varastoidaan suoraan lattialle, tyhjä varastotila on huomattavasti helpompi pitää puhtaana. Myös tilankäytöltään LT-varasto on edistyksellinen, sillä samankokoiselle alueelle saadaan suurempi varastointikapasiteetti kuin perinteisillä järjestelmillä. LT-varasto soveltuu mataliinkin tiloihin ja voidaan myös rakentaa tason päälle. Huonekorkeutta tarvitaan pinokorkeuden lisäksi tyypillisesti vain 650 mm.

Selkeä toimintaperiaate

1. Pitkittäiskuljetin

Kiinteä pitkittäiskuljetin syöttää varastoon saapuvat laatikkopinot varaston alueella liikkuvalle poikittaiskuljettimelle (2) tai syöttää ne ulos purkutilanteessa.

2. Poikittaiskuljetin

Poikittaiskuljetin liikkuu varaston täyttyessä ja tyhjentyessä sekä syöttää pinot manipulaattorille (3) ja päinvastoin.

3. Manipulaattori

Manipulaattori nostaa pinot poikittaiskuljettimelta (2) lattialle tai päinvastoin. Käyttämällä varaston molempia puolia vuorotellen täyttöön ja purkuun saadaan toteutumaan varaston jatkuva kierto.

Kompakti ja hygieeninen

LT-varasto suunnitellaan aina tarpeidesi ja tilojesi mukaisesti valmiista Nekos-moduuleista, ja se voidaan liittää osaksi laajempaa laatikoiden käsittelyjärjestelmää. Järjestelmä toimitetaan toiveesi mukaan maalatusta tai ruostumattomasta teräksestä valmistettuna. LT-varasto on ratkaisuna joustava sekä helposti laajennettavissa tai siirrettävissä.

lt-varasto

Varaston toiminta on täysin automatisoitua. Vähän osia sisältävä järjestelmä tarkoittaa pienempää luonnon varojen käyttöä ja energian kulutusta sekä matalampia huoltokustannuksia.

LT-varaston muokattavuus, käytettävyys ja edullisuus tekevät siitä ihanteellisen vaihtoehdon monen teollisuudenalan tarpeisiin. Viimeisen 20 vuoden aikana olemme menestyksekkäästi soveltaneet ratkaisuamme mm. elintarviketeollisuuden, kaupan ja logistiikan alalla. LT-varasto on kansainvälisesti tunnettu ja patentoitu järjestelmä.