Kuormalavojen käsittely

Tarjoamme kuormalavan käsittelyyn täyden valikoiman laitteita, joista voimme rakentaa täydellisen järjestelmän. Perinteisesti kuormalavaa kuljetetaan pitkittäin rullakuljettimella ja poikittain ketjukuljettimella. Lisäksi käytämme moduulihihnakuljetinta. Kuljettimien lisäksi järjestelmät koostuvat risteysratkaisuista, kääntöpöydistä, siirtovaunuista, lavakaseteista, nostimista ja erilaisista otto-/jättöpisteistä.

Pyörällisten kuljetusyksiköiden käsittely

Erilaisten alusvaunujen ja rullakoiden käsittely vaatii yksityiskohtaista erikoisosaamista. Olemme hankkineet siihen vahvan kokemuksen mm. meijereistä, panimoista, tukkuliikkeistä ja logistiikkataloista.

Käytetyissä kuljetinratkaisuissa käsittelemme tuotteita joko pohjasta tai pyörien alta. Kulkusuunnan muutokset hoidetaan joko kaarteilla tai kääntöpöydällä. Myös nostimella voidaan nostettaessa/laskettaessa samalla kääntää tuote uuteen orientaatioon. Siirtovaunulla hoituu sivuttaissiirron lisäksi lajittelu oikeille lähtöradoille.

Ennen täyttöä kuljetusyksiköt usein pestään, ja tähän meillä on tehokas ratkaisu. Näissä ympäristöissä rakenteet tehdään pääsääntöisesti ruostumattomasta teräksestä.

Rahtipakettien käsittely

Perusratkaisuja pakettien käsittelyssä ovat erilaiset hihna- ja rullakuljettimet. Myös moduulihihnakuljettimia käytetään yhä enemmän. Näissä ympäristöissä korostuu hyvä työergonomia ja melutason hallinta.