Olemme materiaalinkäsittelyjärjestelmien huippuosaaja Suomesta. Tarjoamme käyttöösi vahvan teknologiaosaamisen ja monipuolisen toimialatuntemuksen.

Kehitämme, suunnittelemme ja valmistamme kuljetinjärjestelmiä ja erikoislaitteita. Jokaisen projektimme lähtökohtana on aina asiakkaan sisäisen kappaletavaralogistiikan ja käytettävyyden parantaminen.

Turvallisuus, laatu, ekologisuus ja toiminnan tehostaminen ovat toimintamme pääperiaatteita. Löydämme sinulle varmasti juuri yrityksesi tarpeita parhaiten palvelevan ratkaisun tukemaan kilpailukykyäsi.

Olemme yli 60 vuoden kokemuksella ansainneet maineemme korkealaatuisena ja täsmällisenä toimittajana.

Nekosin historia

Suomen vanhimpana materiaalinkäsittelyyn erikoistuneena yrityksenä meillä on ollut merkittävä rooli kotimaisen teollisuuden tuotantojärjestelmien kehittäjänä.

Historiaamme mahtuu useita merkittäviä toimituksia suurille kotimaisille logistiikan ja elintarvikealan yrityksille. Näistä saadut kokemukset ja opit ovat tuoneet vankan pohjan kansainvälistymiselle. Nykyään valtaosa liikevaihdostamme tulee viennistä.

Elintarviketeollisuuden ja logistiikan globaali kilpailu vauhdittaa automatisointia, ja toimialallamme on merkittävää kansainvälistä kasvupotentiaalia. Strategiamme keskittyy näille toimialoille, ja olemme valmiina vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin tarjotaksemme asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut nyt ja tulevaisuudessa.

Puu
Yrityksen juuret

Toimintatapamme

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Järjestelmän suunnittelu alkaa jo ennen kaupallisen sopimuksen solmimista. Kartoitamme vaatimuksesi ja tarpeesi sekä yhdistämme ne laajaan, ajantasaiseen kokemukseen ympäri maailmaa toimittamistamme järjestelmistä.

Projektin alussa toimitettava kokonaisuus toimintoineen ja rajapintoineen käydään yksityiskohtaisesti läpi osapuolten kesken. Tämä vähentää olennaisesti epäselvyyksiä sekä nopeuttaa järjestelmän toimitusta ja käyttöönottoa asiakkaalla.

Lupaukset pidetään

Pidämme kiinni annetuista lupauksista ja aikatauluista. Valvomme aikataulujen toteutumista ja resurssien käyttöä jatkuvasti projektin aikana.

Laatu

Nekos-ratkaisut ovat varmatoimisia ja perustuvat tunnettuihin ja hyväksi havaittuihin komponentteihin. Henkilöstöllämme on pitkä kokemus automaattisista materiaalinkäsittelyjärjestelmistä. Takaamme kaikkien toimittamiemme laitteiden korkean laadun.

Nopea vaste

Kyselyihin ja avunpyyntöihin vastataan nopeasti.

Vierivä kivi ei sammaloidu

Seuraamme jatkuvasti tekniikan kehitystä ja määräyksiä sekä kuuntelemme asiakkailtamme saamaamme palautetta herkällä korvalla.

Yhteistyökumppanimme

Teollisuuspesujärjestelmät: Numafa Cleaning & Automation

Numafa kehittää ja valmistaa teollisuuspesukoneita elintarvikkeiden kuljetuslaatikoiden hygieeniseen puhdistukseen. Edustamme Suomessa heidän tuotteitaan ja vastaamme toimitettujen järjestelmien huoltopalveluista.


Laatikonmuodostajat ja pakkauskoneet: Lantech

Lantech tarjoaa laadukkaat, luotettavat ja kokonaisedulliset ratkaisut aaltopahvilaatikon muodostukseen ja sulkemiseen. Edustamme Suomessa heidän tuotteitaan ja vastaamme toimitettujen järjestelmien huoltopalveluista.


Vanderlande-järjestelmät

Vanderlande on Euroopan suurimpia materiaalinkäsittelyjärjestelmien toimittajia. Edustamme Suomessa heidän tuotteitaan ja vastaamme toimitettujen järjestelmien huoltopalveluista.